De helft van de olie in een wok verhitten, mosselen in de wok scheppen en met de deksel op de pan op hoog vuur stomen tot ze opengaan. Regelmatig omschudden.De mosselen uit de wok nemen, dichtgebleven exemplaren weggooien.Een schone theedoek vochtig maken en in een zeef leggen.Het kookvocht door de zeef in een kom schenken. De mosselen uit de schelp halen, 12 mosselen apart houden voor de garnering.In de schoongewassen wok de rest van de olie verhitten. Knoflook, peper en sereh ca. 30 seconden fruiten.Kokosmelk, mosselvocht en het limoensap toevoegen en goed omscheppen.Enkele ringetjes stoneleeks voor de garnering achterhouden, de rest door de soep mengen.Met de deksel op de pan de soep ca. 10 minuten, op zacht vuur laten sudderen.Intussen de mihoen in een kom met kokend water overgieten en ca. 4 minuten laten wellen.De mihoen afgieten en met een schaar in kortere stukken knippen.De mosselen, zonder schelp en de mihoen door de soep roeren en op zacht vuur 2 minuten doorwarmen.