Meerval Op Chinese Wijze

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit royaal olie in een wok en frituur de filets in ca. 5 minuten om en om goudbruin. Houd ze warm in de oven of onder aluminiumfolie.Maak de wok schoon.Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de peper, lente-uitjes en gember ca. 1 minuut.Voeg de suiker toe en bak nog circa 1 minuut.Voeg de azijn, sojasaus en wijn toe.Laat het kort koken. Voeg de bouillon toe en laat het circa 2 minuten zachtjes koken.Leng in een kommetje 2 theelepels maizena aan met een beetje water.Bind het vocht met het maizena papje. Breng op smaak met zout, peper en sesamolie.

Meerval Op Chinese Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Provençaalse meerval
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meerval met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde meerval met chili-olie en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meerval In Een Krokant Jasje.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept