Aardappel Gevuld Met Monchou

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de monchou in stukken, breng de room culinair met de monchou op een laag vuur aan de kook en laat de monchou smelten, snijd een kapje van de aardappelen en hol ze voorzichtig uit (ongeveer 1/2 cm rand houden), prak het kruim fijn en schep het met de eidooier door het kaasmengsel, breng alles op smaak met behoorlijk wat zout, peper, nootmuskaat en voor de liefhebben wat cayennepeper en vul de aardappelen met het mengsel, zet ze in de ovenschaal en laat nog 15 min. gratineren in de oven, garneren met bieslook.

Aardappel Gevuld Met Monchou is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept