Slastamppot Met Shoarmavlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in 20 min. gaar.
  • 2 Verwijder de onderkant van de kroppen ijsbergsla, snijd de kroppen in vieren en daarna in repen van 1-2 cm. breed
  • 3Verhit de olie in de koekenpan en bak het shoarmavlees al omscheppend bruin en gaar. Ik voeg altijd nog iets zout en peper toe en een scheutje ketjap (zoete; haalt enorm de smaak op)
  • 4 Giet de aardappelen af en stamp ze grof met melk, boter en iets nootmuskaat. Breng de puree op smaak met zout en peper (proeven dus)
  • 5 Schep de sla in gedeelten door de puree en warm de stamppot op laag vuur door tot de sla gaat slinken
  • 6 Schep de stamppot in diepe borden en verdeel het shoarmavlees erover. Ik doe het vlees door de stamppot; ook lekker en dan is het al verdeeld!

Slastamppot Met Shoarmavlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmawraps met milde tacosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Slastamppot met shoarmavlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met frisse botersaus en slastamppot
30 min-
Bekijk recept
Venkel-slastamppot met gehaktballetjes in mosterdsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met gestoofde vanille-rabarber
30 min-
Bekijk recept