1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in 20 min. gaar.
2 Verwijder de onderkant van de kroppen ijsbergsla, snijd de kroppen in vieren en daarna in repen van 1-2 cm. breed
3Verhit de olie in de koekenpan en bak het shoarmavlees al omscheppend bruin en gaar. Ik voeg altijd nog iets zout en peper toe en een scheutje ketjap (zoete; haalt enorm de smaak op)
4 Giet de aardappelen af en stamp ze grof met melk, boter en iets nootmuskaat. Breng de puree op smaak met zout en peper (proeven dus)
5 Schep de sla in gedeelten door de puree en warm de stamppot op laag vuur door tot de sla gaat slinken
6 Schep de stamppot in diepe borden en verdeel het shoarmavlees erover. Ik doe het vlees door de stamppot; ook lekker en dan is het al verdeeld!
Slastamppot Met Shoarmavlees is een recept van Smulweb.nl