Gebakken Tilapiafilet Met Bospeentjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beleg de bakplaat met bakpapier, schep de bospeen om met 2 eetlepels olie, zout en peper naar smaak en rooster ze op de bakplaat in de voorverwarmde oven in 25 minuten beetgaar. Dep de visfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de tilapiafilets in 8-10 minuten lichtbruin en net gaar; keer ze halverwege. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er daarna de olijven door. Serveer de tilapiafilets met de aardappelpuree en geroosterde worteltjes.

Gebakken Tilapiafilet Met Bospeentjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met groenten uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knaloranje wortelsoep
30 min-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept