Spiezen Van Chinees Varkensvlees En Aubergines

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aubergine bestrooien met zout en 30 min in een vergiet laten uitlekken. Goed schoonmaken en afdrogen. In 2 el olie voorbakken om iets zachter te laten worden. Rijg afwisselend het vlees, de ui, en de aubergine aan de spiezen. Meng hoisinsaus, sojasaus, rijstwijn of sherry en knoflook door elkaar. De spiezen insmeren met het mengsel en op een licht geolied rooster leggen, ongeveer 15-20 min roosteren. Regelmatig keren. Bestrooi de laatste 2 min alle zijden met sesamzaad en ga door met grillen tot het zaad bruin is.

Spiezen Van Chinees Varkensvlees En Aubergines is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq worst spies
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met ananas spies
Bekijk recept