Andijvie Uit Vlaanderen

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de andijvie zorgvuldig. Blancheer de struikjes 5 minuten in kokend water. Laat de andijvie goed uitllekken en stoof haar vervolgens gaar in de zure room. Breng de struikjes over op een verwarmde schaal, waar u het gerecht garneert met schijfjes harde gekookt ei en bestrooit met nootmuskaat.

Andijvie Uit Vlaanderen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Alikruiken
10-20 min -
Bekijk recept
Verassingsbrood...
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met het mes gesneden tartaar met ansjovis en kappertjes
Voorgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept