Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken In koekenpan boter verhitten Zodra het schuim weg is de biefstuk toevoegen en op een hoog vuur aan elke kant 1-2 minuten bakken Vuur lager zetten en nog 1-2 minuten bakken tot het vlees van binnen rose is Biefstuk op de snijplank leggen, met peper en zout bestrooien en even laten rusten onder aluminiumfolie De tomaatjes in het achtergebleven vet 2 minuutjes bakken Tagliatelle afgieten, 2 el van het kookvocht bewaren In een kommetje de pesto losroeren met het kookvocht Tagliatelle mengen met de pesto Op smaak brengen met peper en zout Voorzichtig de tomaatjes en de olijven door de tagliatelle scheppen De biefstuk in plakjes snijden De tagliatelle in een diep bord overdoen en de plakjes biefstuk erop leggen Basilicum grof scheuren boven de pasta
Tagliatelle Met Biefstuk is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing