Tagliatelle met krab

4
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de broccoli schoon, verdeel de struikjes in kleine roosjes van 2 cm en snijd de stelen in dunne plakjes. Pel en snipper de ui. Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoli aan de tagliatelle toe. Giet de tagliatelle met de broccoli af als beide gaar zijn. Smelt ondertussen de boter in een ruime steelpan en bak hierin de ui zachtjes glazig (ca. 3 minuten). Voeg de bouillon en de wijn toe, breng het vocht aan de kook en kook het op een hoog vuur tot 1/3 van het vocht is verdampt. Voeg de kruiden toe. Roer er voldoende allesbinder (ca. 6 eetlepels) door voor een mooie gebonden saus. Voeg mosterd naar smaak toe. Roer het krabvlees en de crème fraîche door de saus. Warm alles nog even goed door en voeg eventueel een snufje zout toe. Meng de saus met de tagliatelle. Direct serveren. U kunt er eventueel nog extra broccoli of een andere groente bij serveren.

Tagliatelle met krab is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept