Surimitaartje Met Geconfijte Tomaat En Bieslookroom

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Surimi of krab met 3 eetlepels zure room en de peterselie omscheppen en op smaak brengen met zout en peper. De rest van de zure room mengen met de fijngesneden bieslook. Ook met zout en peper op smaak brengen. Als de tomaten geconfijt zijn, de knoflook er af vegen. Op bord open ring leggen en twee tomatenhelften erin (beetje aandrukken evt) De surimi er op en vervolgens weer twee tomatenhelften. Ring verwijderen en de bieslookroom erop. Enkele bieslook stengeltjes er op.

Surimitaartje Met Geconfijte Tomaat En Bieslookroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom
20 min-
Bekijk recept
Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip
25 min Snack
Bekijk recept

Surimitaartje met geconfijte tomaat en bieslookroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surimitaartje
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept