Argentijnse Biefstuk

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Verwarm vervolgens de olie *Roer 2 eetlepels eiwit door het bloempapje, schep dat op het eiwit en spatel alles vlug door elkaar tot een mooi glad geheel. *Haal de biefstukken door dit beslag en zorg ervoor dat het vlees rondom bedekt is. *Bak de biefstukjes eerst aan 1 zijde en daarna pas aan de andere zijde mooi van kleur. *Leg ze op een voorverwarmde schaal en roer daarna de rest van het beslag door de rest van de melk en giet het papje in het bakvet van de biefstukken. *Roer tot de saus goudgeel is. *Verdun de saus met wat kokend water en schenk haar in een sauskom.

Argentijnse Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Argentijnse stoofschotel
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept