Thaise Jacobsschelpen

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paprika in ragfijne reepjes. Blancheer die 2 min. in kokend water, tot ze een beeje zacht zijn. Bewaar. Warm zo nodig de saus weer op, maar laat niet koken. Warm er de aardappel en de paprika in gooi het citroengras weg. Bestrooi de jacobsschelpen met zout, Verhit een drup olie in een kokeknpan tot hij echt heet is. Droog de schelpdieren af en sauteer ze op hoog vuur snel;30 sec aan elke kant moet genoeg zijn. Leg ze in diepe borden en verdeel de saus eromheen.

Thaise Jacobsschelpen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visbouillonfondue met venkel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoenschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-Jacobsschelpen
30-60 min -
Bekijk recept
Gepocheerde St. Jacobsschelpen Met Kerrieroom
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept