Couscous Met Vis

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de couscous over in de stoompan of metalen zeef en hang deze boven de vissoep. Leg het deksel erop en laat de soep ca. 30 minuten zachtjes sudderen, terwijl de couscous gaar wordt in de hete stoom. Snijd de vis in repen. Schil de appels en snijd deze in schijfjes. Schep de vis en appel door de soep en laat het geheel in nog ca. 10 minuten gaar worden.

Couscous Met Vis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept