Oosterse Salade Met Sjalotjes, Asperges En Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalot pellen, halveren en in fijne halve ringen snijden. De asperges schillen en heel schuin in dunne plakjes snijden. De avocado schillen, in lange plakken snijden en besprenkelen met een beetje limoensap. Het buitenste blad van de lenteuitjes verwijderen, in schuine stukjes snijden en in lauwwarm water wassen. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes uit de rode peper en snijd deze ragfijn. Schil de gember en snijd ragfijn. Maak een dressing van het limoensap, de mirin en sojasaus en roer deze glad door de maisolie druppelsgewijs toe te voegen. Voeg vervolgens gember, lenteui, sjalot en rode peper toe. Garneer de avocado, asperges en garnalen op een bord en schenk de dressing er overheen.

Oosterse Salade Met Sjalotjes, Asperges En Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept