Hongaarse Gulyas

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olie in de pan en bak hierin de halve uienringen ca 10 minuten aan. Niet bruin laten worden! Voeg dan het vlees toe en bak dat in ongeveer 5 minuutjes rondom mee. Laat het dan allemaal ca 10 minuutjes stoven. Maak intussen in het steelpannetje de bouillon van een rundvleesbouillonblokje en 5 dl water. Houdt deze warm. Doe dan de aardappelstukken, champignons, tomatenpuree, spaanse peper, paprikapoeders en komijnpoeder erbij en bak nog 5 minuten mee. Giet er dan de bouillon en rode wijn bij en laat het geheel ca 2 a

2.5 uur nog zachtjes door laten sudderen.

Hongaarse Gulyas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hongaarse Goulash (Szekely Gulyas)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
HONGAARSE GULYAS
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gulyas - Hongaarse Goulashsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gulyas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept