Hongaarse Goulash (Szekely Gulyas)

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui in de boter bruin en voeg dan de tomaten en de groene paprika toe. Laat alles 15 minuten zachtjes sudderen en voeg dan het vlees het de kruiden toe. Giet er dan de bouillon bij en laat het geheel, met het deksel op de pan, 30 minuten sudderen. Voeg de zuurkool toe en smoor alles samen nog 1 uur. Voeg vlak voor het opdienen de zure room toe.

Hongaarse Goulash (Szekely Gulyas) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

HONGAARSE GULYAS
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Gulyas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gulyas - Hongaarse Goulashsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gulyas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept