Appelstrudel

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strudel: Alle ingredienten tot een zachte deeg kneden tot het deeg niet meer op handen en tafel plakt. Het deeg tot een bal vormen en met olie besprenkelen en dan ongeveer 20-30 minuten laten rusten.Vervolgens op met bloem bestoven doek uitrollen tot een driehoek, met beide handruggen uitrekken tot je er bijna doro heen kan kijken en met boter bestrijkenDe boter in de pan verwarmen, het panneermeel toevoegen en roosteren tot het panneermeel een goud-bruine kleur krijgt (vanaf nu boter-panneermeel genoemd).Meng de fijne suiker met de kaneel (vanaf nu kaneelsuiker genoemd)Het mengsel van boter-panneermeel, de kaneel-suiker en alle overige ingredienten goed vermengen Het vulmengsel op het uitgetrokken deeg verdelen. Dikke overtollige randjes verwijderen en het geheel voorzichtig met de doek oprollen. De strudel op een met boter ingevette bakplaat leggen en inde oven bij 190 gr. goud bruin bakken

Appelstrudel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelstrudel met vanille-ijs
Bekijk recept
Appelstrudel Op Italiaanse Wijze
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelstrudel Met Vanilleijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Appelstrudel
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Appelstrudel met vanille-ijs
Bekijk recept
Appelstrudel Op Italiaanse Wijze
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelstrudel Met Vanilleijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Appelstrudel
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept