Lamsspiesjes, Marokkaanse

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de satéstokjes circa 30 minuten weken in koud water, zodat ze niet verbranden op de barbecue. Roer een marinade van het citroensap, de olijfolie, de komijn, de knoflook, de koriander en zout en peper naar smaak. Schep de blokjes lamsvlees door de marinade en laat het geheel minstens 30 minuten rusten. Rijg de blokjes lamsvlees aan een satéstokje of -spies. Gril ze in een hete grillpan of op de barbecue in 5 minuten gaar en bruin. Lekker met Griekse tzatziki

Lamsspiesjes, Marokkaanse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boti Kebab, Lamsspiesjes Van De Barbecue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lamsspiesjes Met Tzatziki
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept