Marokaanse Gehaktballen.

8
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het vlees, de aardappelen,eieren,peterselie,uien,peper,cayennepeper en zout. Vorm van het mengsel ballen ter groote van een ei. Druk de ballen iets plat en haal ze door de bloem. Verhit de olie tot het koopunt en frituur er de ballen 10 tot 15 minuten in, waarbij u ze enkelemalen omkeert. Ze moeten goudbruin zijn. Dien ze heet op.

Marokaanse Gehaktballen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokaanse Lams Tajine Met Venkelknol En Verse Kruiden
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Marokaanse Gehakttaart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaanse Gamba'S
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
CBke's Marokaanse kipschotel
0 min
Bekijk recept