ROERBAKSCHOTEL MET SPRUITJES EN ROOKWORST

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de spruitjes schoon.Kook de spruitjes 5 min. in water en zout,giet ze af en laat ze uitlekken. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.Snijd de verse rookworst in plakjes en het rookspek in reepjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Snijd de bladselderij fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de sjalot,knoflook en de rookspekreepjes met de kerrie ca,4 min. Voeg de krieltjes en de spruitjes toe en roerbak nog 10 min. Schep de rookworst en de bosuiringen erdoor en warm ze ca. 3 min. mee. Breng het gerecht pittig op smaak met peper en zout en bestrooi met selderij. TIP:: De spruitjes kunnen vervangen worden door bloemkoolroosjes. Deze hoeven maar 2 min. voorgekookt te worden. ©

ROERBAKSCHOTEL MET SPRUITJES EN ROOKWORST is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept