Roergebakken Chineese Kool

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie in de wok zeer het laten worden heel even de knoflook aanfruiten daarna de uien toevoegen als deze glazig is meteen alle kool toevoegen en deze op een hoog vuur onder voortdurend omscheppen roerbakken (+/- 5 minuten). Op dit punt de sauzen toevoegen en aan de kkok laten komen, hierna als de kool vocht aan het verliezen is de ragdunne plakjes biefstuk toevoegen en nog ongeveer 3 minuten doorkoken, binden met de aangemaakte maizena. Meteen opdienen

Roergebakken Chineese Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept