Paddestoelen In Olie Met Venkelzaadjes & Citroensap

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de paddestoelen droog schoon. halveer ze of snij ze in kwartjes.spoel het pepertje, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij het in ringetjes. pel en plet de knoflook. verdeel de paddestoelen, de knoflook, het chilipepertje en 6 eetlepels olijfolieover twee grote bakpannen. bak 3 min op een hoog vuur. strooi er de venkelzaadjes bij en kruid met zout. boen de citroen schoon, snij ze in plakjes. rist de rozemarijn af. leg ze in een brandschone pot. doe er de appelkappertjes en de paddestoelen bij. overgiet et olijfolie extra vierge. laat afkoelen en sluit hermetisch. bewaartijd op een koele en donkere plek: 2 tot 3 maanden.

Paddestoelen In Olie Met Venkelzaadjes & Citroensap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Witlofhapje met ansjovis
10 min Snack
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept