Gemarineerd Japans Rundvlees (Gyuniku Teriyaki)

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de grillplaat of de pan heel dun met olie. Leg de stukjes vlees erop en rooster ze in circa 3 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege. Keer de stukjes vlees niet eerder, dan dat ze vanzelf van de plaat loslaten. Verhit intussen de marinade in de steelpan. Roer de rest van de suiker en de dashi erdoor en kook het geheel circa 1 minuut. Roer de maizena glad met het koude water en voeg dit al roerende aan de saus toe. Bestrijk de plakjes vlees met de saus. Verdeel het vlees over de warme borden.

Gemarineerd Japans Rundvlees (Gyuniku Teriyaki) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept