Rozemarijn-lamsspiezen Met Kruidige Yoghurt

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Yoghurt: Laat de yoghurt 1 nacht uitlekken in een kaasdoek. Kook 100 ml water met de suiker en het komijnzaad in tot 1/

3. Meng de hangop(de uitgelekte yoghurt)met het citroensap en het suikerwater. Meng de gesneden mintblaadjes door de yoghurt. Spiezen: Meng de ingredienten voor de marinade goed door elkaar. Leg de stukjes lam in de marinade en laat het vlees 1 uur staan. Rijg de lamsstukjes aan 8 spiezen en bak de spiezen onafgedekt op een hete,geoliede barbecue tot het vlees helemaal bruin is. Serveer de lam met de gekruiden yoghurt.

Rozemarijn-lamsspiezen Met Kruidige Yoghurt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept