Rundvlees In Pindasaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak tot de ui net begint te kleuren. Roer trassi, tomaat, sambal en laos door het vleesmengsel en bak onder voortdurend omscheppen nog twee minuten. Meng pindakaas, citroensap en water tot een glad geheel. (Desnoods water & pindakaas even verwarmen in de magnetron). Roer pindakaasmengsel en laurierblaadjes door het vleesmengsel en breng aan de kook. Draai de warmtebron laag. Leg een deksel op de pan en laat het mengsel twee uur stoven tot het vlees gaar is.

Rundvlees In Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept