Kabeljauw Met Vermouthsaus En Gestoofde Courgettes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kabeljouwfilets met zout en peper en bak op heel zacht vuur in de boter aan elke kant tot de vis net gaar is. Bak de repen courgette 3-4 minuten in 25 gr. boter. Laat niet bruin worden. Voeg de mascarpone toe en stoof de courgettes nog enkele minuten tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met zout.

Kabeljauw Met Vermouthsaus En Gestoofde Courgettes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept