Gazpacho Met Gestoomde Scampi

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de garnalen schoon en wikkel ze in de plakken komkommer. Verhit de bouillon in een pan en leg de garnalen in een stoommandje (of een zeef die goed op de pan past) op de pan. Sluit de pan af met een deksel of aluminiumfolie. Stoom de garnalen in 5-6 minuten gaar. Klop de slagroom stijf en schep er voorzichtig het citroensap doorheen. Verdeel de soep over 4 diepe borden. Leg 3 gestoomde garnalen in de soep en op elke garnaal een lepeltje geklopte room met een beetje kaviaar. Garneer met een takje kervel.

Gazpacho Met Gestoomde Scampi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept