Soefganiot (gevulde Oliebollen)

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van alle ingredienten (behalve jam, kaneel en suiker) deeg. Vorm met 2 eetlepels bollen en bak die dan in de hete olie goudbruin. Als ze klaar zijn iets af laten koelen. Daarna een deel van de bol opensnijden en met 2-3 eetlepels jam vullen. De delen weer op elkaar drukken. Bestrooien met grove suiker waardoor iets kaneel is gemengd.

Soefganiot (gevulde Oliebollen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Goedgevulde oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept
Hartige oliebolletjes met spek en oude kaas
110 min-
Bekijk recept

Oudjaarrecept Soefganiot
20-30 min -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Soefganiot
20-30 min -
Bekijk recept