De oven voorverwarmen op 175 graden De wortel schoonmaken en in dikke plakjes snijden De wortel in 10 minuten gaar koken Ondertussen in de koekpan de spekblokjes zachtjes bakken De ui in ringen snijden en even fruiten bij de spekblokjes De kabeljauw in stukken verdelen en kruiden met de Japanse Kruidenmix (met sesamzaadjes!!!) De ovenschaal invetten In de ovenschaal de helft van de aardappeltjes verdelen, daarna de helft van de uiringen met spekblokjes en de helft van de bieslook Alle kabeljauwstukken verdelen op het geheel De rest van de bieslook erover verdelen Daar overheen nog wat van de Japanse kruiden strooien Dan de rest van de spekreepjes en uiringen verdelen en tenslotte een laag met de overige aardappeltjes De slagroom over het geheel schenken De schotel in het midden van de oven in 30 minuten gaar en bruin laten worden
Kabeljauwovenschotel Met Japanse Kruiden is een recept van Smulweb.nl