Oudjaarrecept Gebraden Bressekip Met Salie, Gratin Van Pompoen Met Vanille

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal uit de oven en laat het vlees rusten op een plank. Verwijder het vet van de jus. Serveer de kip met de jus, die op smaak is gebracht met suiker, zout, peper en wat mosterd. Pompoengratin: stoof de fijngsneden sjalotjes met de spekblokjes en het vanillestokje. Voeg de blokjes pompoen toe en laat alles 15 minuten stoven. Voeg een scheutje room toe als de pompoen bijna gaar is en laat de room 5 minuten inkoken. Breng op smaak met suiker, zout en peper. Voeg de helft van de emmental toe aan de compote. Strooi de andere helft over de compote en gratineer onder de grill.

Oudjaarrecept Gebraden Bressekip Met Salie, Gratin Van Pompoen Met Vanille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Frans Stoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Spaanse Tortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tortillataartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Olijven-mozzarella-spiesjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept