Maak eerst de kip in de marinade: Hak de tomatensalsa, ui, koriander en chilipepers in een keukenmachine met een staafmixer fijn Giet er de tequila, limoensap en het bier bij Mix alles nog eens kort Doe de kipfilets in een niet-metalen schaal en giet de marinade er over Laat dit ongeveer 2 uur in de koelkast staan Maak dan de pico de gallo: Meng de tomaten, ui, koriander, chilipepers en het limoensap Breng dit op smaak met peper en zout Doe het in een schaaltje, dek het af en zet het koel weg Maak dan de guacamole: Halveer de avocado′s in de lengte en verwijder de pit Schil de vruchten en snijd het vruchtvlees in grove stukjes Pureer deze grof in een kom Voeg de tomaten, knoflook, lente-uitjes, citroensap en zure room toe Breng de guacamole op smaak met peper en zout Doe het een een schaaltje, dek dit af en zet het in de koelkast Dan weer verder met de kipfilets: Haal de kipfilets uit de marinade en grill ze op de BBQ in 10-12 minuten gaar en goudbruin Bestrijk ze tussendoor regelmatig met de marinade Laat ze daarna 10 minuten afkoelen Wikkel de tortilla′s in de tussentijd in aluminiumfolie en verwarm ze 3-4 minuten op de BBQ Snijd de kipfilets in dikke plakken en leg ze op een schaal Serveer de kipfilet met de verwarmde tortilla′s, de pico de gallo en de guacamole
Geroosterde Fajitas Met Kip In Chilipeper is een recept van Smulweb.nl