Tahoe-Tempeh-Groenteschotel

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ingredienten voor de marinade.Frituur de in blokjes gesneden tofu en tempeh en schenk er de marinade overheen.Laat minimaal 2 uur staan en schep af en toe om.Fruit de komkommer en sperziebonen gedurende 10 minuten.Voeg dan ui, spitskool, tomaten en het tofu/tempehmengsel incl. de marinade toe.Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.Doe er dan tauge bij en laat deze heel even mee koken. Zout naar smaak toevoegen en evt. het kookvocht binden met ′n beetje maizena of arrowroot.

Tahoe-Tempeh-Groenteschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde tahoe (tahu isi)
30 min-
Bekijk recept
Pekingsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept