Karbonades Met Warme Druiven

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Karbonades bestrooien met peper. In koekenpan olie verhitten en karbonades op matig vuur in 8-10 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Vlees op warm bord leggen, bestrooien met zout en onder aluminiumfolie warmhouden. In bakvet knoflook 30 sec. fruiten. Druiven, amandelen en gember toevoegen en 1 min. roerbakken. Pan van vuur nemen en gembersiroop toevoegen. Druivenmengsel op smaak brengen met zout en peper. Karbonades op vier warme borden leggen en druiven erop scheppen. Serveren met aardappelpartjes uit de oven en broccoli.

Karbonades Met Warme Druiven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept