Gebakken Garnalen Met Chili-Knoflook Boter

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter en olie in een kleine koekepan over gematigd vuur verhitten tot boter schuimend en gesmolten is. Knoflook, pepers, limoensap en zout toevoegen. Al roerende 1 minuut koken. Van vuur verwijderen. Garnalen in gelijke laag in ondiepe ovenschaal rangschikken. Hete botermengsel over de garnalen schenken. Garnalen, onder eenmaal roeren, 10 tot 12 minuten bakken tot garnalen rose en ondoorschijnend geworden zijn. Niet te lang bakken daar de garnalen dan droog en taai worden. Garneren met de topjes van de bosuien.

Gebakken Garnalen Met Chili-Knoflook Boter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept