Koekjes met de deegroller (koekjes in een plastic zakje doen)zeer fijn rollen. de koekjeskruimels met de suiker vermengen en dan de gesmolten boter erdoor roeren (tot het goed plakt) en daarna goed aanduwen op de bakplaat. 20 minuten in de koelkast zetten. ondertussen verdergaan met de vulling: in een aparte kom 250 gr. smeerkaas mixen met 180 gram suiker tot het goed doorgemixt is. dan klop klop (of topping) door de smeerkaas mengen tot het goed smeuig is. dan over de bodem op de bakplaat gelijkmatig verdelen. dit weer een half uur in de koelkast.. daarna als laatste: de kersenvulling. neem 1/4 liter kersensap. 20 gram maizena (aardaapelmeel) erdoor roeren. op het vuur koken tot het smeuig is. dan 75 gram suiker, 2 theelepels citroensap en een halve dessertlepel van amandel aroma erdoer roeren. als laatste de kersen erbij doen. laten afkoelen en daarna over de taart strijken. folie over het gebak en dan een paar uur in de koelkast
KAASTAART Van ZUSJE CARLA is een recept van Smulweb.nl