Harak Mas Curry

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ong. 3 min. zachtjes bakken. Erdoor roeren: gember, kerriepoeders en mosterzaadjes, ong. 1 min. meebakken. Erdoor roeren: azijn, 1 1/2 tl zout, vlees, spaanse peper en tomaat. Met deksel op pan in 2 uur zachtjes gaar laten worden. Af en toe omscheppen.

Harak Mas Curry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Harak Mas Curry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept