Gesmoorde Runderplakjes

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De runderlappen in dunne reepjes snijden, met peper en zout bestrooien. De boter lichtbruin laten worden op een koekenpan, het vlees met de gesnipperde ui bruin bakken en overdoen in de natgemaakte römertopf. De bloem met de koude bouillon glad aanroeren, hierbij de wijn, de mosterd en het citroensap voegen. Dit mengsel met de champignons over het vlees gieten. De deksel op de schotel leggen, deze in een koude oven plaatsen, die op 200 °C is ingesteld en het vlees gaar en mals stoven in ca. 45 minuten. Voor het opdienen de saus op smaak afmaken met zout en peper.

Gesmoorde Runderplakjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept