Zoek
Rum-rozijnenijs
8
0-10 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
32 marshmallows
24 halve walnoten
1 l rum-rozijnenijs
(slagroom uit een spuitbus
extra nodig 8 satestokjes Hulpmiddelen 8 coupes Hulpmiddelen - 8 coupes Voorbereiding Week de satestokjes 2 uur in een bakje water
zodat ze helemaal onder staan en het vocht er goed intrekt. De stokjes verbranden op deze manier niet zo snel. Steek de marshmallows en de walnoten om en om aan de spiesjes. Bereidingswijze Leg de spiesjes op het rooster van de barbecue en laat de marshmallows in 2 - 3 minuten licht kleuren en smelten keer ze voortdurend. Schep het ijs in 8 coupes en leg de spiesjes over de coupes. Serveertips Serveer eventueel mert slagroom Foto's /
Bereiding
Leg de spiesjes op het rooster van de barbecue en laat de marshmallows in 2 - 3 minuten licht kleuren en smelten keer ze voortdurend. Schep het ijs in 8 coupes en leg de spiesjes over de coupes.
Rum-rozijnenijs is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde ananas
20 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitspiesjes Met Kruidkoek En Rum-rozijnenijs
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenijs Met Macadamia's
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenijs met honing en walnoten
0 min
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min
Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept