Haw Mog Hoy

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de mosselen goed schoon en spoel ze af met zout koud water. Stoom de mosselen totdat ze open gaan en verwijder de mosselen die niet open gaan. Haal de mosselen uit de schelpen en bewaar de grootste schelpen. Hak de sjalot, knoflook en pepers in stukken. Verwarm de olie in een wadjan en fruit de sjalot en de knoflook 3 tot 4 minuten, en voeg dan de pepers, korianderwortel, gember, limeschil, citroengras en trassi toe. Laat het mengsel, onder voortdurend roeren, doorkoken totdat het goed ruikt en doe het dan in een mengkom. Voeg de kokosboter, het ei, het meel, het zout en de versgemalen peper toe en roer alles goed door elkaar. Blancheer de basilicumbladeren in kokend water en leg deze onder in de overgebleven schelpen. Leg drie mosselen in iedere schelp en schep er een beetje saus over heen. Leg de schelpen in een stomer en verwarm ze door en door. Serveer ze dan meteen.

Haw Mog Hoy is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kung po beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
HOY MALAENG POO LAAM
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
HOY LAI PAAD PRIG
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Khai Jiaw Hoy Naang Rom
10-20 min -
Bekijk recept

NGOB PLA HAW
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept