CHINEES VARKENSGERECHT

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in stukjes van 1/2 cm snijden.2 el sojasaus,3 el sherry,gehakte knoflook,gehakte gember(of poeder)en 1 el maizena vermengen en het mengsel door het vlees roeren.170 gr ketchup,4 el anassap en de chilisaus vermengen.De ananas laten uitlekken en in kleine stukken snijden en door de ketchup scheppen.De lenteuitjes wassen,het groen eraf snijden en in diagonale stukjes snijden.De amandelen in een pan zonder vet roosteren uit de pan halen en apart zetten.2 el olie in twee verschillende pannen verhitten,het vlees uit de marinade halen,lten uitlekken en al roerende in ca 2 min.bruin bakken,de lenteuitjes in tweede pan onder voortdurend roeren in 1 min. bakken,van het vuur halen en met zout bestrooien.De ketchupsaus door het vlees roeren en van vuur halen.De lenteuitjes door het gerecht roeren en vervolgens de amandelen erover strooien,direct serveren.

CHINEES VARKENSGERECHT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

CHAR SIU (Surinaams-Chinees Varkensgerecht)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet In Romige Uiensaus
30-60 min -
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept