Slakken Cour De France

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gesneden champignons snel sauteren in de boter-olie mengeling, de gehakte sjalotjes toevoegen. Als die glazig zijn de slakken toevoegen , Zouten en peperen. Al het cogt laten verdampen. een halve lepel wijnazijn bijvoegen en trug laten verdampen. Deglaceren met 3 lepels witte wijn en weer laten verdampen. Met room begieten tot ze onderstaan en tot de helft inkoken

Slakken Cour De France is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Le Champain met 3 Franse delicatessen
35 min
Bekijk recept
Douce France
10 min
Bekijk recept
France
Bekijk recept
Tour de France broodje
0 min
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met oregano
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met kruidenboter
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept