Rundvlees-miesoep Met Pindasaus

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

STAP01:Het vlees en de mergpijpjes in een grote pan met water aan de kook brengen. Het vuur laag draaien, 10 minuten zonder het deksel op de pan zachtjes doorkoken. Afschuimen. STAP02:Gember, uien, steranijs, kassie en zout erbij doen. Op laag vuur 3 uur zonder deksel tegen de kook aan laten trekken. Vlees uit de pan nemen, 15 min. af laten koelen, mergpijpjes en bot weggooien. Bouillon zeven boven een schone pan. STAP03:Voor de vulling de tauge, plakjes tomaat, munt, chilipepers en partjes citroen op een bord leggen. De vissaus over de vier kommetjes verdelen. STAP04:Het rundvlees in zeer dunne plakjes snijden. De bouillon opwarmen. De pindasaus en de kokoscreme toevoegen. Roeren tot alles goed vermengd is. De mie in een grote pan met kokend water 10 min. koken, dan in een zeef uit laten lekken. STAP05:De mie over 4 soepkommen verdelen. De plakjes rundvlees en biefstuk erop leggen. De bouillon er overheen gieten en met uiringen en bosuitjes bestrooien. De overige ingredienten naar eigen smaak aan de soep toevoegen.

Rundvlees-miesoep Met Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept