Pitabroodjes Met Shoarma

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bloem samen met de gist,suiker, zout, olijfolie en het lauwe water in een beslagkom. Stoop lekker de mouwen op en kneed het tot het een goed samenhangend geheel is geworden. Dek de kom af met plastic en zet het op kamertemperatuur weg tot het deeg twee keer zo groot is geworden.Verwarm de oven voor tot 220 graden. Kneed het deeg nog een keer door en verdeel het in 8 stukken. Maak van ieder stuk een bolletje die je met de deelroller uitrolt tot een rondje van ongeveer 15 cm. 15 minuten in de oven zetten. Ondertussen het vlees in een grilpan, zonder extra vet, bakken tot het gaar en krokant is. Haal de broodjes uit de oven en snijdt ze open.Vul ze met de sla en het vlees.

Pitabroodjes Met Shoarma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma-spaghetti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept