Lamsbout Met Citroen En Kruiden

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de knoflookteentjes en snij ze in schijfjes. Schil de citroen en snij de schil in fijne staafjes. Neem een scherp mes en prik in de lamsbout. Steek een schijfje look en een staafje citroenschil in elke inkeping. Wrijf de bout in met peper en zout en leg hem in een ovenschotel met wat water en citroensap. Snipper de basilicum en koriander fijn, meng de kruiden onder de olijfolie en begiet daarmee de bout. Zet alles in de oven en laat 40 minuten braden. Begiet regelmatig.

Lamsbout Met Citroen En Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept