NOUG YOK CHUN PIN Gebakken Lamsvlees Met Lente-uitjes

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 1 eetl sojasaus met het zout de sherry en 2 eetl olie. Leg de plakken lamsvlees en laat het 5 minuten sudderen. Meng de rest van de sojasaus met de azijn, de sesamzaadolie en de peper in een kleine kom. Verhit de rest van de olie in een pan. Voeg de knoflook toe en bak dat onder voortdurend roeren tot het bruin is. Snij de rest van de lente uitjes in stukken van ± 5 cm en doe ze bij het vlees, samen met het azijnmengsel. Bak dit alles nog een paar seconden.

NOUG YOK CHUN PIN Gebakken Lamsvlees Met Lente-uitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept