Japan: AMAZU (ZOETE DRESSING)

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los de suiker op in (of vermeng de mirin met) de azijn en voeg de dashi toe (of water). Breng dit in een emaille pan (geen aluminium) aan de kook en neem de pan daarna van het vuur. Laat de inhoud afkoelen en zet de pan afgedekt in de koelkast. Hierin bewaard is Amazu bijna onbeperkt houdbaar. .

Japan: AMAZU (ZOETE DRESSING) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse box - knipoog naar Japan
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kinkan (Japan)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
St. Jacob In Japan
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tempurasaus (Japan)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept