Rol het deeg uit tot een ca. 3 mm dikke laag. Steek met een uitsteker ovalen uit het deeg en leg ze op een licht ingevette bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.Voor de vulling: Vermeng alle ingrediënten in de aangegeven volgorde in een mengkom. Mix het geheel met de mixer tot er een schuimige massa ontstaat. Smeer de vulling tussen de afgekoelde koekjes en plaats ze 30 minuten in de koelkast.Versiering: Bestrijk de koekjes met de gesmolten chocolade. Voor de Sinterklaaskoekjes kunt u wat kokosrasp als baard op de nog zachte chocolade strooien. Voor de ogen en de neus kunt u chocolade of gekleurde suikerbolletjes gebruiken.Rol de rode en witte marsepein op een met poedersuiker bestrooide werkplaat dun uit. Snijd de mutsen, monden en mijters uit en versier hiermee de koekjes.Met het glazuur kunt u pupillen op de suikerbolletjes aanstippen en op de mijters versieringen spuiten.
Gevulde Sinterklaaskoekjes. is een recept van Smulweb.nl