Kalfsvlees Met Rozemarijn.

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de aklfslappebn droog. meng bloem met zout en peper en haal de kalfslappen erdoor. verhit de olijfolie in de braadpan en voeg een klontje boter toe. haal de naaldjes van de rozemarijn en voeg deze toe aan het vet. haal de naaldjes na ca. 2minuten uit de pan en bewaar ze. bak de kalfslappen aan beide kanten ca. 2 minuten in de braadpan,haal ze eruit en houd het vlees warm onder aluminiumfolie. snij de tomaten in reepjes en bak ze even in het achtergebleven bakvet. voeg de wijn en het vlees toe en laat het geheel nog enkele minuten zachtjes bakken. zerveer het vlees met de tomaat en de gebakken rozemarijn. lekker met krieltjes en gesmoorde courgette.

Kalfsvlees Met Rozemarijn. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept