Varkensgebraad Met Apfelcorn

8
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de varkensrib gedurende ca. 40 a 50 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 170?C. Haal de varkensrib uit de braadpan of -slede en laat deze afgedekt in aluminiumfolie ca. 10 minuten rusten voor het aansnijden. Snij de kastanjechampignons in vieren. Voeg de Apfelcorn en de kalfsfond bij de braadboter. Breng aan de kook, eventueel overgieten in een pannetje. Voeg de champignons, appels en slagroom toe. Laat het geheel even doorkoken. Breng het op smaak met zout en peper.

Varkensgebraad Met Apfelcorn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept