Aubergine Op Argentijnse Wijze

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de plakken aubergine aan beiden zijden met ongeveer 2 eetlepels olijfolie en strooi er royaal peper en zout over. Roer het knoflook en de oregano en de chilivlokken in een kommetje door elkaar en strooi ongeveer de helft ervan op beiden zijden van de plakken aubergines. Druk het megsel aan met uw vingertoppen. Roer de resterende olijfolie door het knoflookmengsel en zet het terzijde om de aubergine mee te bedruipen. Grill de aubergine tot ze mooi bruin en gaar is; ze moet zacht aanvoelen als u er met uw vingertoppen op drukt. Bestrijk de aubergines tijdens het grillen een of twee keer met het knoflook -oliemengsel.

Aubergine Op Argentijnse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept